Výtvarná soutěž

Permoníci se rozhodli zpestřit školní výuku svých spolužáků a na měsíc duben pro ně připravili výtvarnou soutěž nesoucí se v duchu oslav Dne Země připadajícího na 22. dubna.

Žáci ze všech ročníku tak získali možnost popustit uzdu své fantazii a kreativitě, libovolnou technikou a v jakémkoli duchu literárně ztvárnit tématiku Dne Země. 

Celkem se Permoníkům dostalo do rukou 40 výtvarných prací žáků z 1., 3., 4., 5., 6. a 8. ročníku, které vyhodnocovali ve dvou kategoriích (pro 1. a 2. stupeň).

A jak to celé dopadlo? 

Kategorii pro 1. stupeň si s přehledem získala a 1. místo vyhrála Marianka Hejpetrová. Na 2. místě jsme ocenili práci Natálky Kalčíkové, 3. místo pak získala Karla Dušková. 

Kategorii pro 2. stupeň zcela obsadily dívky ze 6. ročníku. Nejvíce hlasů od nás získala a na 1. místě byla oceněna práce Lucky Štefánikové. 2. místo obsadila Adélka Wneková a 3. se umístila práce Sáry Feketeové. 

Děkujeme všem za zapojení do soutěže a těšíme se na příspěvky do soutěže květnové zaměřené na tvorbu literárního díla v duchu výroku Máj, lásky čas.