Sportovní karneval

V pátek 15. března 2019 se žáci naší školy pod záštitou námi připraveného Sportovního karnevalu postavili další výzvě Hejtmanova poháru.  

Zadání znělo jednoduše – Přijďte do školy převlečeni za známého sportovce…

Ani v nejmenším jsme netušili, s jakou vervou a nasazením se do akce zapojí nejen žáci naší školy, ale také naši učitelé.

V rámci sportovního karnevalu jsme nelenili vyhodnotit nejlépe a nejvíce „namaskovanou“ třídu, nejoriginálnější, nejhezčí a nejpropracovanější kostým jednotlivce. Odborná komise své hodnocení neměla vůbec jednoduché. V každé ze tříd prvního stupně byla vřele přijata, dostalo se jí dokonce i prezentace všech sportovců, objasnění některých převleků či ukázky originálních ocenění.

A jak to celé dopadlo?

Nejoriginálnější kostým pro tento den oblékl potápěč Páťa ze 6. třídy.

Nejpropracovanějším kostýmem se pyšnili hned dva žáčci 2. třídy Míra, alias Josef Váňa, a Editka, přestrojená za Ester Ledeckou.

Nejhezčím kostýmem se honosil hokejista Filip z 5. třídy.

Borcem dne se stal Filip z 8. třídy, který svou kreativitou a důvtipem, stejně jako odvahou doslova všechny převálcoval kostýmem v podobě Petry Kvitové.

V kategorii tříd jednoznačně zvítězili druháčci, kterým paní učitelka ve spolupráci s rodiči přetransformovala třídu ve fotbalové hřiště, společně ji pak tematicky vyzdobili.