Odměna za naši činnost

V letošním školním roce jsme měli opravdu napilno, organizováním školních soutěží a projektů pro naše spolužáky jsme strávili nesčetně hodin, a tak jsme si v pátek 21. června dopřáli zasloužený „relax“ v podobě návštěvy kina a společné večeře v restauraci Atelier v Sokolově.

Po společné smíchem protknuté cestě do sokolovského kina Alfa a zakoupení dostatečného množství laskomin a nápojů jsme zhlédli animovaný film Tajný život mazlíčků 2.

Následně jsme se vydali do Atelier Café v Sokolově, kde jsme svá bříška doslova naplnili do poslední volné skulinky námi vybranými pokrmy.

Nelenili jsme a společnými silami v průběhu večeře naplánovali poslední překvapení letošního školního roku pro žáky a pedagogy naší školy. Vězte, že je nač se těšit ;-).

Děkujeme vedení naší školy, které nás podporuje v naší činnosti a věnovalo naší skupině finanční prostředky k úhradě dopravy a vstupného do kina.

Velký dík patří také manželům Juríkovým, kteří naši akci podpořili částkou 1000,- Kč, díky níž jsme si mohli dopřát dobroty v kině a uhradit nápoje na společné večeři.