...uff konečně:))))

 

 

 

 

Moji milí sedmáci,( všimli jste si???-raději ještě jednou SEDMÁCI!!!!)

 

-už můj nadpis naznačuje, že tento rok má začátek trochu jiný než minulé roky a budeme doufat, že slovo "jiný" už v této souvislosti nebudeme potřebovat.

  Moc ráda se totiž na vás koukám, užívám si vaší společnost, mám radost z vašich úspěchů, ráda vás podpořím, když se zrovna nedaří, miluju váš smích a humor a tohle všechno on-line není to pravé ořechové. Věřím, že tento rok si toto vše spolu prožijeme celý rok naživo a moc se na to těším. Chybět nám asi bude jen ranní vyspávání a večerní ponocování, ale za to naše setkávání ve třídě to stojí-co říkáte???? :)))))-dělám,že vaší odpověď neslyším:))). 

  A teď již naplno k novému školnímu roku. Opět jste o rok starší, moudřejší, rozumnější, krásnější, vyšší, plni očekávání, co nového se naučíte, vyzkoušíte a zvládnete- my učitelé se budeme snažit, aby vás učení bavilo a nebylo pro vás jen povinností, ale i zábavou. Po celý rok se společně budeme účastnit různých akcí a začneme hned tento týden čtvrteční již pravidelnou školní olympiádou a druhý týden ŠvP v Jáchymově. Ostatní akce již budeme plánovat společně nebo podle plánu naší školy. Zároveň budeme dále pokračovat v pomoci s učením pomocí projektů Ve škole po škole. 

     Takže moji milí žáci, zitra vás očekávám s úsměvem a pojďme si dát tento rok heslo "TĚŠÍME SE A UŽIJEME SI TO"!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                                                                                                                                                            Děkuji tř. uř. Nikola Trojanová a p. asistentka Julie Števíková

P:S. - Budete mít i spoustu povinností:)))))